Ad44

diumenge, 7 de febrer del 2010

Origen de l'energia que consumim

Al debat sobre la ubicació de l'ATC s'està mesclant el debat de l'energia nuclear.
Sota el meu punt de vista s'haurien d'aïllar, a curt termini no hi podem prescindir.

El meu NO és per com i qui decideix on s'ha d'ubicar una infraestructura d'aquest tipus. No afecta únicament a una població, i traspassa la generació governant actual. Tothom hauria de poder dir la seva.

El principal responsable d'aquest Reality-ATC ha estat el Ministeri d'Indústria, i l'actual President de la Generalitat, que va aprovar la forma en la que es presentarien les candidatures.


Seguim amb l'energia nuclear?
El pla 20-20-20 que la U.E. va portar a Copenhagen apuntava cap a un increment del 20% en la eficiència energètica , la reducció del 20% d'emissions de CO2 i que el 20% de l'energia sigui generada per fonts renovables. Es veu força clar una tendència cap a la reducció de l'ús de les Centrals Nuclears. Un dels principals elements que aporten varies solucions en aquest sentit, és el Vehicle Elèctric.
D'entrada no emet emissions en el seu moviment, i carrega les seves bateries principalment per la nit, quan hi ha excés de generació eòlica. A més, hi han projectes per a regular l'excés de producció eòlica per la nit emmagatzemant-la mitjançant les bateries dels V.E. Projecte REVE

Corba de demanda acumulada de REE, la nuclear suposo prop del 20% de la generació total.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada